Μεταφορικά Κόστη

Μεταφορικά κόστη

  • Για παραγγελίες από 23 ευρώ και άνω, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  • Η χρέωση για παραγγελίες κάτω των 23 ευρώ είναι:
    • για αποστολές εντός Ελλάδας: 3,5 ευρώ

ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟΣΤEΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ACS.

Το κόστος αποστολής προϊόντων σε περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες υπολογίζεται βάσει του τιμοκαταλόγου της μεταφορικής εταιρείας και προηγείται συνεννόηση με τον πελάτη.

Οι παραγγελίες που ξεπερνούν το βάρος των δύο κιλών αποστέλλονται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη σχετικά με τον τρόπο και τα έξοδα αποστολής.

Για ογκώδεις παραγγελίες προηγείται συνεννόηση με το info@geoponika.gr ή στο 25910 22347 διότι τα έξοδα αποστολής διαφοροποιούνται.

Προς το παρόν δεν είναι δυνατή η αποστολή των προϊόντων εκτός Ελλάδος αλλά μόνο για Κύπρο με Εφάπαξ Χρέωση 12,00 ευρώ και Πληρωμή με Paypal ή πιστωτική κάρτα. Σύντομα όμως θα είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας (υπάρχει το ενδεχόμενο που το ενημερωτικό e-mail να μετακινήθηκε στα Spam/Junk του ηλεκτρ. Ταχ. σας). Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει πάρει το δρόμο της.

Σας παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Έδρας και επάγγελμα (για τους ελεύθερους επαγγελματίες).