Ποιοί Είμαστε

seeds-02Έχουμε παρουσία στον αγροτικό χώρο από το 1960 όταν η επιχείρηση του πατέρα μας, Χρυσόπουλου Γεώργιου, πρωτο-λειτούργησε προμηθεύοντας αγροτικά εφόδια, μηχανήματα και ανταλλακτικά παράλληλα με την αντιπροσωπεία του οίκου Mckormick/International γεωργικών ανελκυστήρων. Μέσα από δεκαετίες εμπειριών και ζυμώσεων καταλήξαμε στη γεωπονική επιχείρηση που υπάρχει σήμερα στην Χρυσούπολη.

Από το 2000 παρέχουμε γεωπονικές υπηρεσίες και εφόδια σε ερασιτέχνες κηποκόμους χομπίστες και επαγγελματίες θερμοκηπιακών και υπαίθριων κηπευτικών. Ο γεωπόνος M.Sc. Χρυσόπουλος Στέργιος, με σπουδές στην Αγγλία και Ολλανδία, είναι πάντα πρόθυμος να σας εξυπηρετήσει και να σας ενημερώσει υπεύθυνα σε θέματα φυτοπροστασίας και διαχείρισης των καλλιεργειών σας.

Η ενασχόληση με τον ποιοτικό σπόρο ήταν πάντα κυρίαρχο επιχειρηματικό μέλημά μας. Παράλληλα με τους εμπορικούς σπόρους, η επιχείρηση ασχολείται με την διατήρηση της Ελληνικής εντόπιας ποικιλίας φασολιού Ζαργάνας και Μπαρμπουνοζαργάνας Χρυσούπολης διακατέχοντας την ηθική υποχρέωση της αειφορικής ανάπτυξης.

Το 2015 ξεκίνησε η συνεργασία με την Αγγλική εταιρία ποιοτικών ερασιτεχνικών σπόρων Suttons Seeds, μέλος της κορυφαίας Γαλλικής Vilmorin Jardin. Διαθέτουμε πλέον τους ποιοτικούς και κατάλληλους σπόρους για εγγυημένη παραγωγή στους επαγγελματίες και ικανοποίηση στους ερασιτέχνες.