Τρόποι Παραγγελίας

Τρόποι Παραγγελίας

Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση www.geoponika.gr, η οποία ενημερώνεται πολλές φορές, σε καθημερινή βάση και φέρει ένδειξη διαθεσιμότητας για όλα τα προϊόντα μας. Παραγγελίες μπορείτε να κάνετε με έναν από τους παρακάτω 5 τρόπους:

  1. Από την ιστοσελίδα μας

Η σελίδα www.geoponika.gr διαθέτει eshop οπότε μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε προσθέτοντας τα στο καλάθι αγορών. Κατόπιν συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας  και επιλέγοντας τρόπους πληρωμής και αποστολής η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί εύκολα και γρήγορα.

  1. Από την έδρα μας

Μπορείτε να έρθετε στην έδρα μας στην Χρυσούπολη Καβάλας, του Δήμου Νέστου, Πλατεία Μακεδονίας 3 (απέναντι από το ΚΤΕΛ), όπου θα εξοφλήσετε και θα παραλάβετε τα προϊόντα της επιλογής σας.

  1. Μέσω τηλεφώνου

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε μας στο 25910 22347, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:30 μέχρι τις 15:00, το απόγευμα από 17:30 έως 20:00 (εκτός Δευτέρας και Τετάρτης) και το Σάββατο από τις 08:30 μέχρι τις 15:00.

  1. Μέσω Fax ή Email

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας (τιμολόγησης, αποστολής και στοιχεία επικοινωνίας) καθώς και τους κωδικούς και τις ποσότητες των προϊόντων που θέλετε και στείλτε μας fax στο τηλεφωνικό μας κέντρο 25910 22347 ή e-mail στο info@geoponika.gr.