ΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΛΤΣΑΣ SAN MARZANO 2
1,99 €
Εποχές Σποράς: Άνοιξη, Καλοκαίρι
Ομάδες Λαχανικών: Τομάτες
Σειρές Σπόρων:
Αγγλική Ονομασία | TOMATO SAN MARZANO 2 |
---|---|
Αριθμός Σπόρων στη Συσκευασία | 22 |
Χρόνος Παράδοσης (σε Ημέρες) | 3 |
Ιαν | Φεβ | Μάρ | Απρ | Μάι | Ιούν | Ιούλ | Αύγ | Σεπ | Οκτ | Νοέ | Δεκ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Σπορά | ||||||||||||
Ανθοφορία/Συγκομιδή |
Η καλύτερη Ιταλική ποικιλία σάλτσας, προτιμάται από τους σεφ για παρασκευή πάστας ή σάλτσας, διότι περιέχει λίγους σπόρους και είναι ιδανική για πίτσες. Μακρουλή ποικιλία τύπου βελανίδι. αθύ κόκκινη ψιλή φλούδα, μεστή σάρκα χωρίς πολλά υγρά. Αναρριχώμενη ποικιλία – χρειάζεται υποστήλωση και συνεχές κλάδεμα ώστε να αφήνουμε μία με δύο κορυφές μόνο.
Για να μην ψηλώσουν (λελεκιάσουν) τα σπορόφυτα στο σπορείο τοποθετήστε τα σε πολύ φωτεινό μέρος και κρατήστε περίπου ίδια θερμοκρασία μέρα και νύκτα. Οφέλη για την υγεία: Γεμάτη με αντιοξειδωτικά, συμπεριλαμβανομένων και βιταμινών Α και C.
Για υπαίθρια καλλιέργεια, σπείρετε σε ελεγχόμενο σπορείο από αρχές Μαρτίου στους 20-25 οC για 10 μέρες έως το φύτρωμα. Διατηρείστε το φυτώριο για ένα μήνα μεταφέροντας τα νεαρά φυτά σε ηλιόλουστο σημείο και θερμοκρασία 12-18 οC. Μεταφυτέψτε σε σακουλάκια και αραιώστε τα σπορόφυτα στο φυτώριο για 45-60 μέρες. Φυτέψτε υπαίθρια μετά τις 20 Απριλίου. Για νότια Ελλάδα 10-15 μέρες νωρίτερα στο παραπάνω πρόγραμμα. Επιλέξτε βασικό λίπασμα πλούσιο σε ασβέστιο και κάλιο. Εφαρμόστε κομπόστ ή επεξεργασμένο οργανοχημικό λίπασμα ή φυτικής προέλευσης
Αναζήτηση


Εμείς προτείνουμε:
Δημοφιλή Είδη
-
ΠΑΝΤΖΑΡΙ RED DETROIT βιολογικός σπόρος 1,99 €
-
ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΙΑ ΚΡΕΜΑΣΤΑ 1,99 €
-
ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΥΒΡΙΔΙΟ Royal Fantasy F1 3,99 €
-
ΑΚΟΥΪΛΕΓΙΑ ΚΟΛΟΜΠΙΝΑ 1,99 €
Πληροφορίες
Ακολουθήστε μας
Επικοινωνία
Χρυσούπολη Καβάλας
Τηλ: 25910 22347
Κιν: 6932 212368
E-mail: info@geoponika.gr




